وضعیت برگزاری آزمون استخدامی آموزش‌دهندگان نهضت و معلمان حق‌التدریس

 به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جبار کوچکی نژاد در برنامه تلویزیونی پرسشگر با موضوع چالش‌های سوادآموزی درباره وضعیت آزمون استخدامی آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی گفت: معلمانی که در حوزه نهضت سوادآموزی کار می‌کنند برخلاف معلم عادی هم باید سوادآموز را پیدا کنند و کلاس تشکیل دهند و هم آموزش دهند و کار آنها عمدتا در مناطق محروم، زندان‌ها و مناطق کمتر برخوردار است.

وی افزود: در مجلس هشتم قانونی را وضع کردیم تا همه آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی که سابقه داشتند به استخدام آموزش و پرورش درآیند این کار انجام شد و بعد از آن نهضت نیروهای دیگری را برای ادامه فعالیت در این حوزه جایگزین کرد.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اواخر مجلس نهم استخدام گروه‌های پیش دبستانی و خرید خدمات را به مجلس آوردیم و در مجلس دهم قرار شد نیروهای حائز شرایط نهضت تا قبل از سال 92 با آزمونی به استخدام آموزش و پرورش در بیایند، گفت: معتقدیم آموزش دهندگان به لحاظ سواد و تدین بالاتر از دیگرانی هستند که در آزمون آزاد شرکت و وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

کوچکی نژاد افزود: اگر روزی همه ورودی‌های آموزش و پرورش از دانشگاه فرهنگیان باشند، آن وقت می‌توانیم بگوییم از میان نهضتی‌ها یا نیروهای حق‌التدریس فردی جذب نشود د اما وقتی ما هرسال هزاران نفر را با آزمون کشوری وارد سیستم آموزش‌وپرورش می‌کنیم بهتر است تعدادی از آنها از میان آموزش‌دهندگان استخدام و وارد مدارس شوند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح استخدام نیروهای نهضت سوادآموزی و پیش دبستانی آماده و یک فوریت آن تصویب و در کمیسیون آموزش هم مصوب شده و در نوبت طرح درصحن علنی است، اظهار کرد: قرار شده  حق التدریس‌ها و نیروهای نهضتی قبل سال 92 در آزمونی با نظارت مجلس شرکت و هرکه پذیرفته شد به استخدام دربیاید.  امیدواریم این طرح  بعد از بررسی بودجه 97، به صحن علنی بیاید.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 7 =