امیر باقری

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خواستار بررسی علمی و پژوهشی همه جوانب خدمت سربازی شد

معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خواستار بررسی علمی و پژوهشی همه جوانب خدمت سربازی شد

به گزارش پایگاه فرهنگی سرباز، “امیر سرتیپ محمدحسن باقری ” در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار این پایگاه گفت : برگزاری همایش توسط دانشجویان در مراکز دانشگاهی فرصتی برای کشور محسوب می شود که ما به نوبه خودمان از برگزاری چنین همایش هایی استقبال می کنیم و امید داریم با برگزاری این همایش ها به راه حل هایی برای برطرف کردن دغدغه های موجود برسیم.
وی افزود:همواره باید به چگونگی برگزاری این همایش ها و افراد شرکت کننده در آن توجه داشت چراکه انتظار است که موضوعات در دانشگاه ها با رویکردهای علمی، تحقیقی و پژوهشی بررسی شوند و جنبه های احساسی غالب نباشد.
وی با بیان اینکه برخی مواقع جنبه های احساسی بروز می کند که در چنین همایش هایی جایی ندارد گفت: در همایشی که اخیرا با موضوع سربازی در دانشگاه تهران برگزار شد، تعدادی از اقتصاددانان نیز حضور داشتند و با نگاه اقتصادی به مسئله سربازی پرداختند . آمارهایی در صحبت هایشان ارایه کردند که این آمارها درست نبود.
معاون نیروی انسانی ستادکل نیروهای مسلح در خصوص تحلیل برخی از کارشناسان حاضر در همایش مبنی بر اینکه 80 درصد سربازان فراری در ایران متعلق به دهک های پایین جامعه هستند ، تصریح کرد: به دلیل اینکه مبنای تحلیل اقتصاددان های حاضر در همایش اخیر نادرست بوده لذا نمی توان به آمارهای آن ها اعتماد کرد.
وی خاطر نشان کرد: ستادکل به منظور استفاده از آرای مختلف همایش هایی را برگزار کرده و در آینده نیز چنین کارهایی انجام خواهد داد.
این مقام مسئول در واکنش به اظهار نظر برخی کارشناسان مبنی بر اینکه خدمت سربازی باعث عدم توازن بین دختران و پسران در بحث اشتغال شده است اظهار داشت: اگر شخصی این موضوع را به صورت علمی مورد تحقیق و بررسی قرار داده است، آماده دریافت آن هستیم اما بررسی های ما چنین موضوعی را اثبات نمی کند.
سرتیپ باقری ادامه داد: تعداد زیادی از سازمان ها ، دستگاههای دولتی و غیر دولتی تمایل به استخدام نیروهای پاره وقت دارند تا حقوق کمتری پرداخت کنند بنابراین به سراغ افرادی می روند که این شرایط را بپذیرند که همین موضوع باعث اشتغال تعداد زیادی از بانوان شده است که به نظرم ارتباط آن با سربازی ارتباط مستقیمی نیست و باید در جای دیگر بررسی شود.
وی با تاکید بر اینکه موضوع سربازی بایستی از ابعاد مختلف مورد مداخله قرار گیرد افزود: اگر شخصی می خواهد در این حوزه مطالعاتی داشته باشد باید همه ابعاد آن را در نظر بگیرد در غیر این صورت جمع بندی آن جامع و مانع نخواهد بود.
معاون نیروی انسانی ستادکل نیروهای مسلح یادآور شد: جوانان، خانواده ها، نیروهای مسلح و دولت از ابعاد خدمت سربازی هستند که باید درنظر گرفته شوند.
وی اظهار داشت: بر اساس نظرسنجی های صورت گرفته حدود 80 درصد خانواده ها با اصل سربازی موافق هستند اما در مورد چگونگی انجام آن نظراتی دارند که در حقیقت پیرو همین نظرسنجی ها طرح بومی سازی سربازی ابلاغ شد که حتی الامکان سربازان در موطن یا نزدیک به موطن خود خدمت نمایند.
وی خاطرنشان کرد: امروزه جوانان علاوه بر خدمت در نیروهای مسلح در حدود 140 دستگاه و نهاد از جمله آموزش و پرورش، وزارت نفت، وزارت نیرو، سازمان انرژی اتمی، سازمان محیط زیست، میراث فرهنگی ، دانشگاه ها دوران خدمت وظیفه عمومی را سپری می کنند.
وی با بیان اینکه بنیاد نخبگان نیروهای مسلح با جوانان دانشگاهی در ارتباط است گفت: دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری با انجا پروژه برای نیروهای مسلح و غیر مسلح ، متناسب با نوع پروژه کسری خدمت دریافت می کنند بنابراین پیشنهادمان این است اگر کارشناس و صاحب نظری قرار است که در خصوص سربازی اظهار نظر کند یا همایشی تشکیل دهد به همه جوانب آن بپردازند.
وی یادآور شد: برایند همه جوانب می تواند خروجی سربازی را تعیین کند که ما این کار را انجام دادیم.

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − چهار =